Over Brandblussticker

Brandblussticker is opgericht in 2016 door mijzelf (Daan Korteweg) en is ontstaan uit mijn passie voor ondernemen en creatief werken. Deze passie heb ik ontwikkeld tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik een onderzoek gedaan naar brandveiligheid. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat veel mensen zich niet bewust zijn van waar een brandblusser of brandslang hangt in hun werk- of leeromgeving.

Brandblussticker heeft als doel om met behulp van creatieve muurstickers de werk- en leeromgeving veiliger en leuker te maken.

Het combineren van de muurstickers met brandveiligheidsapparatuur zorgt ervoor dat deze apparatuur beter zal opvallen. Ook draagt het op een leuke manier bij aan de veiligheid en de werkesthetiek in een winkelpand, kantoor- of schoolgebouw. De van hoogwaardige kwaliteit muurstickers worden allemaal door mijzelf ontworpen en gemaakt.

Het creëren van een veiligere en een leukere werkomgeving staat bij mij centraal. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Dit doe ik door een deel van de opbrengst aan de Nederlandse Brandwonden Stichting te doneren. Dit is een organisatie die brandwonden wil voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum wil beperken.

De missie van Brandblussticker

De kantoor esthetiek en veiligheid verhogen op een creatieve en betaalbare manier.

De visie van Brandblussticker

Brandblussticker streeft ernaar dat bedrijven brandveiligheidsapparatuur meer in het zicht gaan hangen in combinatie met de muurstickers zodat uiteindelijk iedereen in een veiligere en inspirerende werk- en leeromgeving aan de slag kan.

Daan Korteweg

Daan Korteweg

Bedenker

Meer informatie